Tilmelding til fitness og cycling

Nyt betalingssystem til Fitness (incl. indoor cycling) og til gymnastik.

Fra 2018 skal alle Fitness medlemmer betale i vores nye administrationssystem (Conventus). Systemet benyttes også ved tilmelding til Gymnastik og til kampsport. Er du medlem i Fitness, får du besked om at betale i det nye system, når dit kontingent udløber.

Et Fitness abonnement dækker fortsat både motionscenter, holdtilbud, cykling og løbeklub. Du kan også vælge kun at betale for enten cycling eller for løbeklubben eller for et enkelt gymnastikhold.

Du kan fremover vælge, at betaling skal trækkes på dit kort hver måned. Mindste periode for et Fitness abonnement er 3 måneder. Pris er 160 kr pr måned. Hvilket svarer til 960 kr for seks måneder. I juli måned er fornyelse gratis. Der er altså ikke grund til at framelde i sommerferien

Du kan framelde dit medlemsskab ved at skrive til os senest 14 dage, før dit abonnement udløber. Skriv til tsf.sberavatfsvgarff@tznvy.pbz

Du kan også vælge at betale for et helt år. Dette vil ikke automatisk blive trukket fra dit kort. Når dit kontingent udløber, har du 7 dage til at betale for en ny periode. Prisen for et helt år er 1.400 kr (117 kr pr måned).

Hvis du kun ønsker at betale for at cykle, så betaler du for en sæson, der starter om efteråret og løber frem til sommerferien.

Du skal først oprettes som medlem, før du kan melde dig til hold. Du kan ikke bruge medlemsoplysninger fra det gamle betalingssystem.

Se vejledning om oprettelse af medlem på denne side.

Herunder ser du øverst de to sæsonhold (12 måneders Fitness eller cycling). Vælg holdet for en beskrivelse og tryk “Tilmeld”.

Vil du hellere betale med automatisk træk fra dit betalingskort hver måned, så tilmeld dig længere nede på siden.

Vil du tilmelde dit betalingskort,så kontingent automatisk bliver trukket hver måned (160 kr), så skal du trykke “Vælg” i linjen herunder. Handelsbetingelser ved løbende kontingentbetaling fremgår af denne side.