Tilmelding til fitness og cycling

Et Fitness abonnement dækker både motionscenter, holdtilbud, cykling og løbeklub. Du kan også vælge kun at betale for enten cycling eller for løbeklubben eller for et enkelt gymnastikhold.

Du kan vælge, at betaling skal trækkes på dit kort hver måned. Mindste periode for et Fitness abonnement er 3 måneder. Pris er 160 kr pr måned. Hvilket svarer til 960 kr for seks måneder. I juli måned er fornyelse gratis. Der er altså ikke grund til at framelde i sommerferien

Du kan framelde dit medlemsskab ved at skrive til os senest 14 dage, før dit abonnement udløber. Skriv til tsf.sberavatfsvgarff@tznvy.pbz

Du kan også vælge at betale for et helt år. Dette vil ikke automatisk blive trukket fra dit kort. Når dit kontingent udløber, får du tilsendt en email. Du kan du betale for en ny peiode og din nøglebrik til døren vil virke igen. Du bør ikke prøve at betale før din medlemsperiode er udløbet.
Prisen for et helt år er 1.400 kr (117 kr pr måned).

Hvis du kun ønsker at betale for at cykle, så betaler du for en sæson, der starter om efteråret og løber frem til sommerferien.

Du skal først oprettes som medlem, før du kan melde dig til holdSe vejledning om oprettelse af medlem på denne side.

Herunder ser du øverst de to sæsonhold (12 måneders Fitness eller cycling). Vælg holdet for en beskrivelse og tryk “Tilmeld”.

Vil du hellere betale med automatisk træk fra dit betalingskort hver måned, så tilmeld dig ved at klikke på “Vælg” allernederts på siden.

Vil du tilmelde dit betalingskort,så kontingent automatisk bliver trukket hver måned (160 kr), så skal du trykke “Vælg” i linjen herunder. Handelsbetingelser ved løbende kontingentbetaling fremgår af denne side.