Vi tilbyder fire typer træning:

– Brug af styrkecenter (i kælder under Galten Hallen)
– Indoor cycling (i modsatte ende af Galten Hallen)
– Holdtræning på udvalgte hold. Se nederst på denne side.
– Løb i Galten Løbeklub

Et medlemskab dækker det hele, men det er også muligt kun at tegne et medlemsskab til cykling eller til et af vores hold.

Interesseret i at se og prøve

Styrketræning

Nede i “maskinrummet” er du velkommen til at se på faciliteterne. I instruktionskalenderen  kan du se hvornår, der er en instruktør i lokalet. Du kan da ringe på døren, og du vil blive lukket ind.

Instruktøren vil ved instruktionstimen udarbejde en træningsplan til dig. Du får en nøglebrik, der kan åbne døren, når du har betalt for et medlemsskab. Du kan vælge at betale hver måned eller betale en gang for 12 måneder.  Tilmeld dig her.

Indoor Cycling

Du er velkommen til at en prøve en time på en cykel. Send en mail til tsf.sberavatfsvgarff@tznvy.pbz, og vi booker en cykel. I cykelkalenderen kan du se, hvornår vi cykler.

Du bedes møde ca. 15 min før, så instruktøren kan hjælpe dig i gang. Du kan cykle med alm. sportssko eller med cykelsko med “Lock” eller “SPD” system.

Læs mere om vores cykeltilbud eller se tider og book en cykel.

Holdtræning

Fitness medlemmers mulighed for at deltage på holdtilbud, er ændret. så man ikke skal booke plads i en kalender.

Et betalende Fitness meldem kan imidlertid få en plads på et af vores holdtilbud. (i vintersæson 2019/20) er det muligt uden ekstra betaling at blive tilknyttet: CrossGym, Floorball, Fuer og Frøkener (18+), eller Volley. Se holdbeskrivelser.

Du kan skrive til tsf.sberavatfsvgarff@tznvy.pbz for at blive tilmeldt et hold.. Du kan også kontakte os, hvis du både har betalt for Fitness og et af disse holdtilbud.

Løbeklubben
Vil du gerne løbe med løbeklubben, kan du læse mere om de forskellige tilbud Galten Løberne finder på her.

Har du andre spørgsmål, eller vil du booke tid til en fremvisning eller en gratis prøvetur, så skriv til os på tsf.sberavatfsvgarff@tznvy.pbz.

 

Priser

Prisen for et fuldt fitnessmedlemsskab koster 1400 kr for et år (= 117 kr pr måned). Du kan også vælge at betale 160 kr. hver måned. Mindste periode er da 3 måneder.

Se mere på vores tilmeldingsside, hvor du også kan se hvad det koster, hvis du kun vil cykle.

 

Åbningstider

Åbningstider i Fitnesscentret: kl. 5.00 til 23.00 hver dag.

 

Galten Foreningsfitness – Sund træning for alle aldre