Vi tilbyder fire typer træning:

– Brug af styrkecenter (i kælder under Galten Hallen)
– Indoor cycling (i modsatte ende af Galten Hallen)
– Holdtræning på flere af gymnastikafdelingen hold (se aktuelle hold)
– Løb i Galten Løbeklub

Et medlemskab dækker det hele, men det er også muligt kun at tegne et medlemsskab til cykling eller til et af vores hold.

Interesseret i at se og prøve

Styrketræning

Nede i “maskinrummet” er du velkommen til at se på faciliteterne. I Instruktionskalenderen  kan du se hvornår, der er en instruktør i lokalet. Du kan da ringe på døren, og du vil blive lukket ind. Det er bedst, hvis du vælger en tid, hvor instruktøren ikke er optaget af instruktion.

Du kan se maskinerne og tale med instruktøren inden du melder dig ind. En rigtig instruktionstime, hvor du får udarbejdet en træningsplan tager en time. En sådan instruktionstime får du først, når du har meldt dig ind.

Indoor Cycling

Du er velkommen til at en prøve en time på en cykel. Send en mail til tsf.sberavatfsvgarff@tznvy.pbz, og vi booker en cykel. I cykelkalenderen kan du se, hvornår vi cykler.

Du bedes møde ca. 15 min før, så instruktøren kan hjælpe dig i gang. Du kan cykle med alm. sportssko eller med cykelsko med “Lock” eller “SPD” system.

Læs mere om vores cykeltilbud eller se tider og book en cykel.

Holdtræning

Er du interesseret i at vide mere om holdtræningen på gymnastikhold, så læs mere under menupunktet Gymnastik, hvor du finder mere information og kontaktpersoner.

 

Løbeklubben

Vil du gerne løbe med løbeklubben kan du læse mere om de forskellige tilbud Galten Løberne finder på her.

 

Har du andre spørgsmål, eller vil du booke tid til en fremvisning eller en gratis prøvetur, så skriv til os på tsf.sberavatfsvgarff@tznvy.pbz.

 

Priser

Prisen for et fuldt fitnessmedlemsskab koster 1400 kr for et år (= 117 kr pr måned). Du kan også vælge at betale 160 kr. hver måned. Mindste periode er da 3 måneder.

Se mere på vores tilmeldingsside, hvor du også kan se hvad det koster, hvis du kun vil cykle.

 

Åbningstider

Åbningstider i Fitnesscentret: kl. 5.00 til 23.00 hver dag.

 

Galten Foreningsfitness – Sund træning for alle aldre