Så kan I godt begynde opvarmningen for vi har startet på forberedelserne til

Skovby Cup Junior 2023

Lørdag og søndag den 23. og 24. september 2023

Velkommen til Skovby Cup Junior 2023

Det er med stor glæde, at Galten FS Håndbold kan invitere til breddestævnet Skovby Cup Junior for U9, U11, U13 og U15 drenge- og pigehold.

Deltagerpris

Prisen for deltagelse er et holdgebyr på 750 kr./hold, intet deltagergebyr.

Holdgebyr betales på MobilePay nr.: 598125.

Hvis man ikke kan anvende MobilePay, kan holdgebyr overføres på reg. nr.: 9070 konto nr.: 2075859808 husk at påføre klubnavn og hold.

 

Det er selvfølgelig igen i år muligt at forudbestille vores lækre frokostpose indeholdende frisklavet sandwich med kylling/bacon eller pastasalat med kylling/bacon, 1 stk. frugt samt 1 stk. energibar, kun 50 kr. Bestilling af frokostposer på mail tsfunnaqobyq@bhgybbx.pbz – betaling foregår ligeledes på MobilePay nr.: 598125 eller bankoverførsel.

Medbragt mad og drikke er ikke tilladt i hallen. Café’en på Klank Idrætscenter har åben under hele stævnet.

Tilmeldingen er først gældende, når indbetalingen er registreret og der er udsendt bekræftelse på tilmeldingen – (først-til-mølle princippet anvendes).

Eventuelle spørgsmål kan rettes til stævneansvarlig for Skovby Cup Junior: Susanne Harder på mobil nr.: 22 71 14 32 eller mail: tsfunnaqobyq@bhgybbx.pbz.

Vi glæder os til at se jer alle!

Tilmelding

Vær OBS på at en tilmelding ikke er endelig bekræftet før, at i har modtaget en mail med en bekræftelse.


    Vigtigt er hvilket niveau i forventer at holdet har i turneringen da vi forsøger at tage hensyn til dette i turneringen.