Opret medlem

Tilmelding til Galten FS sker i medlemsystemet (Conventus). Alle medlemmer skal derfor oprettes, hvis man ikke allerede er blevet oprettet. Man skal kun være medlem en gang i systemet. Så er man oprettet i forbindelse med håndbold, skal man ikke oprettes igen, hvis man også skal gå til fodbold. Een email-adresse kan godt indeholde flere medlemmer, således at mor eller far har tilknyttet deres barn til deres email-adresse, og det er er vigtigt, at det er barnet, man får tilmeldt de hold, hvor det går på, da vi ellers går glip af medlemstilskud og statistikkerne til kommunen bliver fejlagtige.

Opret dig her som nyt medlem 
Klik på knappen “Nyt medlem” herunder. Rul ned på den side, der åbner, udfyld skemaet og klik “Tilmeld”. Du skal acceptere handelsbetingelser, men som det fremgår er prisen: 0 kr i dette første trin. Du skal først betale, når du senere tilmelder dig et hold.
Det er MEGET vigtig, at e-mailadresse og (mobil) tlf. nr er korrekte, da kun disse kan give adgang for tilmelding på hold.
Efter tilmelding vil du modtage en adgangskode pr. e-mail.

Du skal enten bruge dit mobilnr eller din e-mailadresse som brugernavn og den adgangskode, du har fået tilsendt.
Har du ingen adgangskode fået, kan du klikke på “Glemt adgangskode” og udfylde med din e-mailadresse, hvorefter du får tilsendt en ny adgangskode.

Nu er du klar til at tilmelde dig til nogle af Galten FS mange hold for voksne eller for børn. Du kan også finde hold under de enkelte afdelinger fra menuen.