Indoor Cycling

Alle kan være med til cycling

Du bestemmer selv hvilken belastning, du kører med. Der er dog mulighed for intensiv motionstræning.

Kom gerne og prøv en time eller to. Du kan skrive til os på tsf.sberavatfsvgarff@tznvy.pbz, så booker vi en cykel!

I kalenderen kan du se vores aktuelle tider. (Se kalender)

Vi cykler i den fjerne ende af Galten Hallen.
Følg skiltene og gå ind gennem den sidste dør til omklædning eller gå i gennem hallen. Døren til omklædning bliver låst op 30 minutter før start på hvert cykelhold. Derfor behøver du ikke at købe et nøglekort, hvis du kun vil gå til cycling. Hvis den automatiske oplåsning svigter fx på grund af ændrede tider, kan du banke på ruden til cykle-lokalet, og instruktøren kan låse op.

Kom i gang
Du kan vælge at købe et medlemsskab kun til Cycling, eller du kan købe et fuldt Fitness kontingent, der også giver adgang til vores styrkecenter og til vores holdtilbud.

Se denne side vedr. aktuelle priser, og hvordan du tilmelder dig.

Når du har betalt kontingent, skal du skrive til tsf.sberavatfsvgarff@tznvy.pbz og bede om en kode, så du kan logge ind i bookingsystemet. Du skal logge ind din e-mailadresse og den bookingkode, som vi sender til dig.

Vi håber at se dig snart!

Med Venlig hilsen

Galtes FS – Foreningsfitness

090211-03

Pulsmåling med Suunto anlæg
I nogle timer tænder instruktøren vores pulsmåling anlæg. Det vil fremgå af kalenderen. Pulsbælte skal understøtte ANT+ standarden. Det er der kun få bælter der gør. Vi anbefaler “Suunto Comfort DualBelt”. Det kan fx købes ved Pulsure.dk. Bæltet kan benytte sammen med de fleste pulsure, da de flest ure understøtter ANT standarden