Badminton tilmelding

Ordinær sæson: Der spilles fra medio august/primo september og frem til påske. Vi arbejder hårdt på at åbne for tilmeldingen omkring ultimo juni/primo juli. Udbud og åbning af tilmelding offentliggøres på vores Facebook side samt der fremsendes mail til tidligere medlemmer.

Sommersæson: Der spilles fra lige efter påske frem til skolernes sommerferie. Udbud og åbning af tilmelding offentliggøres på vores Facebook side samt der fremsendes mail til tidligere medlemmer.

Børn / unge: Det er vigtigt, at det er barnets / den unges profil, der tilmeldes – også selvom det er en forælder, som foretager selve tilmelding og betaling. Årsag: Personens alder bruges ifm. søgning af tilskud fra kommunen.

Ungdom fællestræning: Hvis du tilmelder dig på begge hold, er der rabat på hold nr. 2.

Voksen-hold: Hvis du tilmelder dig flere hold, er de billigste hold til halv pris. Vi belønner vores hurtige medlemmer med reduceret pris ved tidlig tilmelding. Frem til medio september ydes rabat på voksen fællestræninger. Tid for prisændring og priser fremgår af holdbeskrivelsen.
For alle fællestræninger gælder det at man er velkommen til at komme to gange til prøvetræning, herefter skal man melde sig ind og betale kontingent.
Kontingentet nedjusteres hvert år i januar, der gives ikke nedslag i priser ved start på andre tidspunkter.

Baneleje: Én spiller tilmelder sig på det tidspunkt hvor banen ønskes og betaler for leje af banen. De øvrige spiller på banen melder sig til under medspiller baneleje.

For mere information om de enkelte hold, klik på info herunder:

Medlemslogin

Hvis du ønsker at redigere din profil (Fx ændre mobilnummer eller e-mailadresse), kan det gøres ved at logge ind her under.