Velkommen til Galten Badminton

I Galten Badminton tilbydes træning til badmintonspillere fra 6 år og op. Vores hold er opdelt i 3 grupper: ungdom, senior og motionister.

 

I ungdomsafdelingen trænes 1-3 gange om ugen. Ungdomsspillere forventes at deltage i holdturnering og opfordres til at deltage ved stævner. Alle ungdomshold har faste trænere tilknyttet. Trænere rekrutteres blandt interesserede ungdomsspillere, forældre samt voksne spillere.

 

I seniorafdelingen trænes 1-2 gange om ugen. Seniorspillere forventes at deltage i holdturnering. Vores seniorhold spiller i Serie 1 eller 2 samt i mester/eliterække.

 

I motionsafdelingen trænes 1-2 gange om ugen. Motionsafdelingen har normalt et hold i holdturneringens B-række, og alle spillerne i afdelingen – både damer og herrer – kan deltage i holdturnering hvis de har lyst.

 

For alle voksne spillere i både senior- og motionsafdelingen, fokuseres på kamptræning, hvor der oftest spilles double. Man kan således ikke som udgangspunkt forvente at kunne spille single, medmindre det går op i forhold til antal fremmødte til træning, de øvrige spilleres ønsker osv.

I Galten Badminton har vi mange traditioner, men der er altid plads til nye ideer.