FAQ

Licens

Licens er noget, der købes gennem bordtennisportalen. Licens skal fornyes en gang om året, og du skal have det for at være registreret i Dansk Bordtennis Union – DBTU – og du kan ikke spille stævner eller holdkampe uden. Prisen på licens varierer afhængigt af alder og rating.

Rating

Rating er et udtryk for, hvor mange kampe man vinder eller taber til stævner og holdkampe. Man vinder points, når man vinder en kamp, og man taber points, når man taber en kamp. Man starter typisk på omkring 900 points. Husk dog, at man ikke nødvendigvis er bedre end en, der har lavere rating end en selv.

Hvor skal jeg købe et bat henne?

Det absolut bedste sted, du kan købe et bat henne er hos Bordtenniseksperterne. Det bedste du kan gøre er at tage derind og sige, at du gerne vil have et færdigsamlet begynderbat, og så skal du nok få et fint bat for omkring 400 kroner, som du kan bruge i 1-2 år. Spørg eventuelt os trænere til råds, især hvis du har spillet med et af BTEX’s begynderbat i lang tid, og gerne vil have et nyt.

Hvordan kommer vi ud til stævnet? Køres der sammen?

Som udgangspunkt sørger man selv for transport. Det kan være en god idé at snakke sammen i klubben om, om der er flere der skal til samme stævne, og så tage afsted to-tre stykker sammen, og eventuelt overnatte, hvis man skal spille både lørdag og søndag.