Om klubben

Velkommen!
…til Galten-Skovby Karate Klub. Klubben er en afdeling i Galten Forenede Sportsklubber. Som medlem får du adgang til undervisning i kampkunst af høj standard. Alle holdtrænere deltager løbende i national og international træneruddannelse. Ligesom alle er træneruddannet
indenfor Danmarks Idrætsforbund og Dansk Karate Forbund.

 

Om træningen

Træningen ledes af chefinstruktør Kjeld Kjærsgaard, 4.dan karate, 1. dan kobujutsu. Kjeld har trænet karate siden 1992 og har fungeret som træner i mere end 20 år med undervisning af både børn, unge og voksne. Kjeld er træneruddannet gennem Dansk Karate Forbund. Kjeld deltager løbende i kurser og træningsseminarer nationalt og internationalt.
Karatestilen vi træner er Wado Ryu, grundlagt og udviklet af Hironori Ohtsuka, 10. dan (1892-1982). Wado-ryu oversættes bedst til fredens vej (Wa=fred, harmoni, do=vej, ryu=stil, skole).
Navnet udtrykker Ohtsukas opfattelse at karates inderste mening er at opnå et stadie, hvor man ikke behøver at gribe til vold.
Vores tilgang til træningen er baseret ud fra moderne træningsprincipper og pædagogiske tilgange, der fremmer engagement, læring og resultater i træningen.

 

Opstart

Ønsker du at komme i gang med at træne karate, så kontakt os for en gratis prøvetime.

Karate i Galten