Ønsker du at tabe dig. Foredrag om kost og træning d. 22. januar kl. 13-15 i Galten Hallen

Kom og mød kostvejleder Ingeborg Rask. Alle er velkomne til Ingeborgs oplæg om kost og sundhed, uden løftet pegefinger. Du har bagefter mulighed for at få en uforpligtende snak med Ingeborg, der også vil tilbyde at udarbejde individuelle kostplaner.

Alle er velkomne, men vi beder om tilmelding enten pr. mail til tsf.sberavatfsvgarff@tznvy.pbz eller ved at deltage i vores begivenhed på FaceBook.

Efter oplægget er der mulighed for at besøge vores Fitness center. Hvis der er interesse for dette, kan der efterfølgende arrangeres fællestræninger i centret. 

Oplægget  fra Ingeborg vil komme ind på:

Slip sundheden fri
Ingeborgs foredrag om kost og træning ruster dig til at skabe sundhed på din måde. Med stor karisma giver Ingeborg Krarup Rask en gennemgang af tidens sundhedsfanatisme. Her skilles skidt fra kanel, og man får brugbar og troværdig viden om kost og træning.

Ingeborg er ikke landskendt forfatter eller tv stjerne, men arbejder til dagligt med sundhed, mad og træning. Derfor ved hun, hvordan man skaber fysisk og mentalt velbefindende hos den enkelte. I kombination med hendes faglige baggrund inden for molekylærbiologi og ernæring, har hun en nøgtern tilgang til emner om sundhed.

Ingeborg er cand. scient. i ernæring og har de sidste otte år arbejdet med undervisning og vejledning i sund kost og træning. Hun beriger tilhøreren med viden og anekdoter. Målet er at give inspiration og afsæt til vedvarende forandringer og større velvære.

Det er ikke afgørende for din vægt, hvad du spiser, men hvor meget du spiser

Del dine tanker