NYT tilmeldingsmodul 2017

Gymnastiktilmelding vinter 2017
I år vil tilmelding til gymnastik ske i et nyt system (Conventus). Det betyder, at alle medlemmer skal oprettes i det nye system.
Vi foreslår, at I opretter jeres børn (og jer selv) i systemet. Så er I er klar til at melde til, når der åbnes for tlmelding.

For at melde sig til hold i systemet, skal du:

 1. Oprette sig som medlem. Her skal du indtaste email-adresse og tlf. nummer (mobil). Du kan godt oprette flere medlemmer (hele familien) med samme email-adresse og samme tlf. nummer. 
  Du kan NU oprette dig som medlem nu fra denne side. Du får sendt en email med et kodeord, der skal bruges ved tilmelding. 
 2. Du er så klar til at tilmelde dig (og dine børn) til hold, når der åbnes for dette. I holdlister står der dato og klokkeslet for, hvornår der åbnes for det enkelte hold. Hold vil blive åbnet på forskellige tidspunkter. Skal du tilmelde flere børn. kan du se, hvornår du skal være klar for at tilmelde. Opstart af tilmelding kan ændres, men det håber vi ikke bliver nødvendigt 
  Holdlister kan ses her: 
  Gymnastikhold børn
  Gymnastikhold voksne

Når et hold er åbent for tilmelding, så skal du:

 1. Trykke på “Tilmeld” knappen ud for det hold, du vil melde dig til 
 2. Logge på. Du skal bruge:
  – email adresse ELLER tlf.-nummer (mobil)
  – kode sendt pr. mail eller kode som du selv har rettet til
 3. Vælge det medlem, der skal tilmeldes (der kan være flere medlemmer til hver email adresse)
 4. Betale med betalingskort i betalingsvinduet (fx Dankort eller Master)
 5. Herefter får du  sendt kvittering for, at du er tilmeldt holdet.

Hvis holdet er fyldt, kan du tilmelde dig en venteliste. Du skal da først indtaste betalingsoplysninger, hvis du bliver tilbudt en en plads på holdet. Besked om en ledig plads undsendes pr. email og SMS. Derefter har du 24 timer til at acceptere pladsen, før den tilbydes til den næste på listen.